Sindre Leo Mager

Som sønn til Maarten Mager, var det ikke til å unngå at Sindre vokste opp i olje, bensin og verksted, og allerede da han tok sine første skritt var hans fokus på motor. Som ganske liten visste Sindre hva han ville bli når han ble stor og som tenåring jobbet han i ferier og helger hos en bilopphugger for å lære litt mer om hvordan ting hang sammen. I 1998 begynte han på Hornnes VGS og ble utdannet billakkerer i år 2000. Med dette som bakgrunn har han fått en over gjennomsnittet interesse for alt som bruker motor, gammelt som nytt.
Sindre har i løpet av 10 års arbeid hos Marnarbil arbeidet med det aller meste innen verksteddrift, og opparbeidet seg stor kompetanse på mange felt. Sindre mestrer lakkering, gjenoppretting og mekanisk arbeid til fingerspissene. Sindre har kompentanse på motorsykler, lastebiler og personbiler. Sindre Mager er også en ivrig bilcross-fører. 

Sindre og Maarten Mager, to generasjoner motorentusiaster som tilsammen innehar en sjelden bredde-kompetanse har nå inngått samarbeid om import, salg og verksteddrift.

Deres samlede kompetanse sikrer deg som kunde den aller beste service.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2019 Magers Import A/S