Exan

Nullstill
Varenummer: I/A Kategori:

Beskrivelse

Exan selskapet ble grunnlagt i 1996 i Cinisello Balsamo (Italia), takket være de sin lidenskap for motorsykler av sin eier Andrea Nova.

I løpet av noen få år for å forbedre tjenester og nye produksjonskrav trengte de, å flytte fabrikken i den nære byen Lissone. Som et klart vitne om det voksende bilde av merkevaren. I løpet av noen få år oppnår de mange suksesser. Selskapet skiller seg ut på markedet for motorsykkel lyddempere takket være sin filosofi om absolutt kvalitet og ytelse forskning.

X-GP:

X-GP serien har et sterkt «racing» utseende, takket være den spesielle utformingen av deres CNC maskinert endecaps. Disse lyddempere er ekstremt lette, uansett materialet de er laget av, og dermed maksimere generelle vektbesparelser. Racing på sykler utstyrt med disse lyddempere er veldig morsomt, da de tilbyr en bemerkelsesverdig kraftøkning og gir en sterk ytelse kant i enhver løpehastighet. Disse eksosene kan kjøpes både i APPROVED- og RACING-versjonen. Den godkjente versjonen er utstyrt med en flyttbar DB-killer, som forbedrer nivået av ytelse av motorsykler på racerbanen.

X-Black:

En ny linje med lyddempere, med en ny og attraktiv karbonhette, går inn i Exan-katalogen. Lyddempere kan ha oval eller konisk form, mens hetten med sine skarpe linjer og trapesformet form som gir produktet en racing følelse som synes ønsker å «skrike» all sin makt . Ekstremt lett, uavhengig av den valgte finishen, gir betydelig vektbesparing sammenlignet med den opprinnelige eksosen, sikrer en enkel håndtering, samt gir en ekstraordinær utgangseffekt ved alle motorhastigheter.

De kan kjøpes enten i godkjent utgave med flyttbare dB-killer og i racing utgave bare for spor formål. De konisk formede lyddemprene er tilgjengelige i rustfritt stål og svart rustfritt, ovalene er også tilgjengelige i karbon- eller titanutførelser.

X-Black EVO:

X-Black produktserien utvikler seg for å gi liv til en ny type lyddemper: X-Black EVO!

Denne nye lyddemperen, er en utvikling av den koniske X-Black som er absolutt det mest vellykkede produktet av Exan merkevare. For å oppnå denne nye utviklingsfasen nærmer selskapet seg teknologier som aldri har omfavnet før, det er et klart tegn på kontinuerlig forskning for maksimal ytelse.

En ny linje med lyddempere, med en ny og attraktiv karbonhette, går inn i Exan-katalogen. Lyddempere har konisk form, mens hetten med sine skarpe linjer og trapesformet form som gir produktet en racingfølelse som ser ut til å «skrike» all sin makt . Ekstremt lett, uavhengig av den valgte finishen, gir betydelig vektbesparing sammenlignet med den opprinnelige eksosen, sikrer en enkel håndtering, samt gir en ekstraordinær utgangseffekt ved alle motorhastigheter. De kan kjøpes enten i godkjent utgave med flyttbare dB-killer og i racing utgave bare for spor formål. Koperklydlyder er tilgjengelige i satengrustfritt stål, svart sateng rustfritt og titan utførelser.

Tilleggsinformasjon

Type

X-GP, X-Black, X-Black EVO, Classic, NX CAP, CONICO TIPO II, CLASSIC OVALE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.