Hagon

Nullstill
Varenummer: I/A Kategori:

Beskrivelse

Nå skaffes også de rimelige Hagon støtdempere. Hagon er engelsk og sikter først og fremst på en kundegruppe som ønsker seg en rimelig støtdemper, til sin sykkel som bruker to støtdempere (twin). Dette er et bra alternativ for alle som ikke kjører masse mil pr år, og derved kan leve med en dempertype som ikke har samme levetid og justeringsmuligheter som de dyrere merkene. Derimot er egenskapene  på høyde med de fleste andre dempertyper uten innstillings-finesser.

Hagon dempere er mitt i blinken for Classic sykler!

Særegen for Hagon er at returdempingen justerer seg automatisk i henhold til den hastigheten demperen beveger seg opp/ned. Fjæren kan justeres i 3 trinn slik at du tilpasser den til om du kjører alene, med passasjer eller mye bagasje. OBS: De av meg leverte Hagon Twin demperne har fjærer som er tilpassed de vektdata som du oppgir i bestillingen – de er altså ikke «standart».

Du kan også få Hagon dempere med redusert lengde opp til 65 mm (mindre en original) dersom du f eks har en sykkel som du ønsker å senke.

Hagon leveres ferdig tilpasset til en rekke sykler med twin dempere, ta gjerne kontakt for å se om det kan leveres til din sykkel. OBS – de kan også leveres med stivere fjærer for sidevognkjøring.

ROAD  

Kr.2.977,-

Classic 1

Kr. 3.497,-

Classic 2

Kr. 4.017,-

Classic 3

Kr. 4.667,-

 Chopper par kr.5.187,-   Hel forkrommet !

HAGON-Enduro. en rimelig og bra løsning for alle som har og fortsatt ønsker å ha glede av sin gamle enduro modell (f.eks.Yamaha XT, Suzuki DR, Honda XL, Kawa KL) Disse leveres i lengder fra 370mm. og lenge, de har en sort tillegsfjær som bidrar til progressiv fjæring. Pris kr. 4.017.-

Sitat Maarten : Alvorlig talt. Det er ikke gått meg forbi at det finnes mennesker med gamle sykler som fortsatt synes at f. eks  de rimelige Hagon demperne er for dyre. Det er da også på det rene at man kan få tak i demperpar for ned til ca kr.1.500.-, disse kommer da som regel fra Kina. De som ønsker å kjøre med slik demper (de har jo en fjær som fjærer og en demping som kan merkes) må jo gjerne gjøre det, men – alvorlig talt, dersom du har en gammel fin sykkel som du kanskje har brukt masse timer og penger på til å restaurere og fikse opp – er det da ikke en glede å få den til å ligge godt på veien når du først er ute og kjører med den ????  Jeg kan f. eks ikke se vitsen i å restaurere en fin gammel «engelsk lady» som i sin tid hadde gode Girling støtdempere og skikkelig «roadholding» – til å bli en gyngehest eller sprettkanon. Den det vedkommer få ha meg unnskyld, men dette er min personlige mening, uten baktanke om å prakke  noe på deg. Maarten Mager

Tilleggsinformasjon

Versjon

Road, Classic 1, Classic 2, Classic 3, Chopper, Enduro

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.