Maartens Selvbiografi

kr298.00

Kategori:

Beskrivelse

«Hollender funnet på Sognefjell»

 Bestilles slik- ved å sende en sms til Sindre 45610093 og oppgi din adresse. Eller send en mail til post@magersimport.no faktura (kr.298.- for boken og kr.90.- i porto, dersom du bestiller 2 bøker blir portoandel kr.145,- (ved 3 eller flere bøker sendes de portofritt) Du kan betale med vipps eller faktura.


13.11.2018

Salget har nå pasert 450. Idag er det over 159.000 registrerte motorsykler i Norge. Dersom vi tenker at MINST 10% av disse er MC-entusiaster – så burde bokens opplag være utsolgt. Det har også vist seg at boken er interessant for andre en motorsyklister, jeg her registrert at flere leger, psykologer og prester har kjøpt den – anbefalt den videre til koleger.

14.11.2018 – Noen av de siste meldinger fra Facebook:

Anders Becker’n Johansen Veldig interessant og spennende bok Maarten. Litt av et liv du har levd 😊👍

Anne Becker Jeg holder på med boka nå og må bare si meg helt enig med Anders 😊

Ib Vegard Andersen Veldig interessant bok 😃

Sara Hemmer Stemmer i, morsom lesning!

René Grapendaal · 4 felles venner

Den har jeg, trivelig lesestoff av en kar som har opplevd mer en de fleste bikere 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

Svein Neerland Boka anbefales. Alle som har hjerte for MC i Norge bør lese denne boka👍

Debbie Vest Helt enig med de andre leserne 🤗

Per-Olav Bang Jeg leste den i fjor….når kommer neste
Graeme Carter Har du mer å berette Maarten Mager? Boken din var meget bra lesing.
Chriss Nilsen Gøy bok, og interessant med og uten lidenskap for MC
Elin Vandevjen Anbefales!!! Innlegget er delt på Norsk Moto Guzzi Klubb sin lukkede fb-gruppe.

Oddleif Krokum · Venn av Per Almestrand

Herlig bok👍🏍🏍🏍Kjøpte den straks den kom ut. En bok Alle norske Motorsyklister burde lese. Boken er jo om Motorsyklist nr. 1 i Norge👍👍👍
1

Roy Mansell En bok jeg måtte bare lese fra perm til perm med en gang👍🏻
Anbefaler den på det varmeste

Juan Carlos Bolívar G. My hero

Viggo Agdestein Boka inneheld mykje meir enn mc-historie. Det handlar om eit serdeles spennande liv gjennom mange fasar! Det er ei velskreven og god bok for både motorsykklistar og andre! 

Oddleif Krokum · Venn av Per Almestrand

Fasitten kan ikke unngås…..Du drev MC-forretninger, MC-import,….holder på ennå,…, Startet MCEK, var med å starte Troll-Rally, Krystall-Rally og Norgestreffen…..Første som seriøst dro igang MC-opplæring m.m. Var med og designet Harry Elefantboy tankvesken, den beste og solideste på den tid….(Har den største utgaven, sjøl jeg ennå, og den er Aldri til salgs…..)Startet vel også Norges første MC-blad/magasin…m.m., OG du har vært motorsyklist både sommer og vinter i flere-og-60 år!!!!!!!!! Så her hjelp det Ikke å være beskjeden👍👍😉😉😉Håper at nordmenn som ER motorsyklister kjøper boka og skjønner hva slags skatt dette er….
Berit Bringsli Foss Løp og kjøp. Dere får en fantastisk historie om en god venn og menneske. Gid Maarten.

Ole Greaker Kan anbefales Maarten har opplevd mer enn dere tror.
Arne Magnus Villadsen Boken anbefales! En bok om et spennende og innholdsrikt liv og om et menneske med mye hjertevarme.

24.11.16

Positive omtaler fortsetter å strømme inn, her kan du lese denn fra Viggo.

Hei Maarten, og takk for hurtig respons ved bokforsendelse!

Eg er imponert over boka du har skreve! Det var ei heilt anna bok enn eg hadde førestillt meg på førehand. Så velskriven at ein kunne tru du var ein dreven forfattar! Det er spesielt interessant å lesa om livet ditt før motorsykkelinteressa fanga deg. Du skriv særs fint og djupt om kjensler, tankar og livet, stadig på flyttefot, og med ei særdeles sterk, einsleg mor som skulle oppdra deg. Sterkt og ope! – Elles er det mange ting etter 1965, då eg første gong trefte deg, som eg ikkje visste om deg. Eg kunne tatt fram mange deler av innhaldet i boka, men nøyer meg med dette: Tusen takk for fin opplevelse! Det er lenge sidan eg las ei så interessant bok, uansett genre!

Mvh

Viggo Agdestein

Eg er imponert over boka du har skreve! Det var ei heilt anna bok enn eg hadde førestillt meg på førehand

12.10.16

Les denne positive omtalen i MC-Bladet 4/16. Klikk på bildet så blir det stort.

 

Bokanmelder Svein Berli – skriver:

 Det hadde kanskje vært naturlig å tro at når en mann som Maarten Mager skriver bok, vil det handle om motorsykler og mer motorsykler. «Hollenderen funnet på Sognefjellet» er i midlertid mye mer enn det – det er en bok som forteller om et menneskeliv som er så rikt på begivenheter at det ville tatt pusten fra de fleste. Boken er nådeløst naken – Mager forteller oppriktig, levende og kanskje til dels subjektivt om tildragelsene som ble knyttet sammen til et liv. Hans beskrivelser av begivenheter og mennesker er dypt personlige og jeg sitter igjen med en bestemt følelse av at dette er en beretning som er skrevet fra hjertet og med en ærlighet som til tider kan være nådeløs. Språkføringen er formet av at han har vokst opp med en rekke forskjellige språk og det er med å gi boken egenart og personlighet.

 Det er svært få som har hatt en så markant innflytelse på MC-miljøet i Norge som Maarten Mager. «Hollender funnet på Sognefjellet» er en bok med rikelig innslag av dramatikk, anekdoter, humor, opplevelser som grenser til det eventyrlige og, selvfølgelig, en god dose motorsykkel. Noe annet hadde vært galt. Mager er motorsyklist på sin hals og valgte å bruke store deler av sitt liv på ting som har med motorsykkel å gjøre. Men – han er også et menneske som har en historie å fortelle – en historie som kan være vel verd å lese.

28.09.16 – Meget positiv anmeldelse i MC-Bladet nr.4/16

Anmelder Tore Huseby presenterte boken over 2 sider: her gjengir jeg bare siste avsnitt:

Konklusjon. Undertegnede har lest det meste av norskskrevet MC-litteratur de siste 40 årene. Mye av dette har vært godt stoff. Men,den mest uvanlige, merkverdige og fantastiske boka er utvilsomt denne. Norge har hatt kjempeflaks som fikk tilført denne rudende skikkelsen i norsk motorsykkelmiljø. Det er bare å sende mail til Maarten sjøl og bestille boka.

20.09.16 – Nå solgt over 250 eksemplarer, har du kjøpt?

10.08.16 – en positiv tilbakemelding fra den svenske yrkes journalisten Arne Hedin.

Boken

Än en gång, tack för den fina boken.

12.07.16 – hittil solgt over 150 eksemplarer. Det som er mest gledelig er de mange positive tilbakemeldinger fra kjøpere som takker for interessant stoff og leseopplevelse.

Noen setninger fra lesere: …veldig bra bok…fasinerende å lese…..utrolig at du våget å være så åpen….burde leses av alle Mc interesserte…..et stykke norsk MC historie…..det interessanteste å lese var faktisk ikke alt om MC men det over ditt liv….. vågalt åpen skrevet….Gripende, morsom og historisk vekkende  bok – jeg skal anmelde den i NMCU-bladet 

Geir Folke-Olsen skrev innlegg på tidslinjen din

Geir Folke-Olsen
29. juli kl. 22:17

Hei Maarten har lest din bok i dag,mange minner dukker opp ,husker godt pionertiden ,hadde BMW R69 uten s første gangen vi møttes i Tøyengata .Det var 68-69.Bestillte min første Guzzi da du ble importør. Likte ikke måten de tok fra deg BMW agenturet på.
Endte opp som Guzzi entusiast,og bestillte første Guzzi så tidlig at jeg trodde det var en av de første i landet.Husker godt alle turene til telegrafen for å ringe rikstelefon til Oslo for og høre om sykkelen var ankommet.Ventet nesten hele sommeren før jeg fikk min første 750 V7 Special. Satt på trappa i tøyengate med 17000 kr i lomma,det sto lapp på døra med følgende tekst:Butikken stengt grunnet inklarering av sykkel. Glemmer heller ikke turen hjem til Molde. Det var som en konge på tur nordover. Fantastisk bok med mange sider av deg jeg ikke har hørt om.Jeg anbefaler den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.