Nivomat-LDC

Kategori:

Beskrivelse

En gammel sak kommer nå i moderne oppfrisking for MC. Samarbeidet mellom ZF og Wilbers – resulterte i et moderne Nivomat for motorsykler.

Nivomat-LDC

Denne nye støtdemperen forener flere funksjoner i en. Den justerer sykkelhøyden automatisk i henhold til belastning (kjøre alene, med passasjer. med mye bagasje….) Du trenger ikke å stramme fjæren og du trenger ikke å justere rebound. Fjernjustering faller bort, kort sagt – du justerer ingen ting: demperen justerer seg automatisk inn i løpet av ca 200 meter kjøring. Både fjærtilpasning og rebound demping. (full automatisk hydro pneumatisk) Den første av disse nye demperne som er kommet på markedet er til Suzuki Bandit 1250. Den vil følge opp til de store Enduro syklene som BMW-GS modeller, Honda Afrika-Twin, Suzuki V-Strom, noen HD modeller med 2 dempere..

Det er den nedre sorte delen som gjør hele jobben. Altså ingen ledninger, ingen tilleggs elektronikk, nærmest utrolig.

Prisen for denne selvjusterende fjæringsenhet er fra kr 11687.- inkl mva.

Test av Nivomat i MC-AVISA 6/17

12.04.2017

NIVOMAT Test

Nå  kom tyske MOTORRAD med testen av Wilbers NIVOMAT. Du kan lese en meget utførlig og særdeles positive testen i MOTORRAD nr.22/2016. Vi har nå et særtrykk fra denne testen på engelsk og tysk. Ønsker du den tilsendt så kontakt oss.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.