Senkesett

Kategori:

Beskrivelse

Dersom du ikke finner noe senkesett til din sykkel på Wilbers  sin hjemmeside – www.wilbers.de – så ta kontakt, utvalget er i stadig utvikling. Det finnes enkle løsninger for å endre demper posisjon, eller komplettløsninger med ny demper/fjærer.

Nå også for Tenere 660 og KTM 690.

Nye senkesett spesiel utviklet for Yamaha Tenere 660 og KTM 690 Enduro. I begge tilfeller senkes setehøyden med 80 mm. Bildene viser før og etter.

Settene består av et par progressive gaffelfjær, en støtdemper type 640, 2 hylser og 2 liter dertil passende gaffelolje.  (640 demperen har trinnløs justering av fjær og 22 hakk justering av returdemping.

Du kan også få settet med en 641 demper, denne har i tillegg 22 hakk inndemping (i fagspråket: high speed og lowspeed justering).

Selvsagt leveres settene i henhold til dine spesifikasjoner om vekt osv., slik som det alltid er ved Wilbers dempere. I tillegg til senkingen får du altså en oppgradering av sykkelens kjøreegenskaper.

Senkesett gjør det mulig.

Kjenner du deg igjen i situasjionen – du har lyst på en bestemt sykkel men så er den for høy til deg. Selgeren i butikken råder deg til å kjøpe en chopper i stedet.

Men du har ikke lyst på en chopper. Du vil heller ha en Aprilia 850, en BMW GS, en Honda Transalp, en……………     Fortvil ikke, det finnes muligheten til å senke en rekke sykler med 2 til 10 cm. Nå er typelisten av sykler som kan bygges om, kommet opp i over 100.

Det finnes flere løsninger, bare braketter, braketter og ny støtdemper, braketter + støtdemper + forgaffelendring. Klart at prisen varierer sterk, men er det ikke verd investeringen når du kan få din drømmesykkel ?

Monteringen er i de fleste tilfeller enkel, i verste tilfelle må du få hjelp av et godt mc-verksted. I noen tilfeller må sidestøtten kappes noe (ta ut en bit i angitt lengde og sveise sammen deretter), eller endres vinkel på.

Ta kontakt og forhør deg om den av deg ønskede sykkel kan modifiseres. Så sjekker jeg det opp for deg og gir en uforbindlig prisinformasjon.

Du som allerede har en sykkel som er i høyeste laget gjør klok i å sjekke muligheten. En senking gir deg trygghet og kan spare deg for kostnader et stillestående velt kan påføre (styre, hendler, speil, kåpedeler…), for ikke å snakke om personlig skade.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.