WESA-X

Kategori:

Beskrivelse

Banebrytende til ettermontering for elektronisk  justering av fjæringen.

Wilbers har i samarbeid med hollandske – «Trak-Tive-Suspension» –  utviklet en elektronisk mulighet for å justere fjæringen av Mc som fra før ikke har slik (som f. eks ESA og WESA). Denne nye løsning kan leveres i 3 alternativer. Styringen foregår ved «trykk på knappen» på styret. Leveres til flere BMW, Honda, Kawasaki, Yamaha, Suzuki.

WESA-X: Her leveres en Wilbers støtdemper (som vanlig tilpasset din vekt og kjørestil) med en kobling til bryteren på styret. Med denne kan du justere dempingen (rebound) i 3 stillinger: myk, medium, hard.

WESA-X + PA: Her leveres en Wilbers støtdemper som på WESA-X. I tillegg monteres en hydraulisk fjernstyring (som på vanlige Wilbers dempere) for justering av fjærspennet, denne er plassert lett tilgjengelig og justeres med 2 finger.

WESA-X + E.PA: Her leveres en annen type Wilbers støtdemper i kombinasjon med en styring av fjærspenningen. Da har du altså styring av demping og fjærspenn på styret.

Montering av alle 3 varianter kan utføres av alle som har litt teknisk innsigt, takket være en utførlig monteringsanvisning.

For en rekke sykler kan dette leveres med forskjellig grad av senking.

MINI WESA: Dette er en rimelig løsning for å modifisere bakre demper på BMW F700 og F800GS. disse sykler er fra BMW utsttyrt med et rimelig ESA system. Men sykkelen er noe høy for en del av oss, derfor tilbyr Wilbers en ombygging til Mini-WESA. Dette fungerer slik at man skifter en par deler av original demperen over til en Wilbers demper i passende lengde (senking mulig opp til 80mm). Originaljusteringen bibeholdes.Det er dog slik at ved senking av noen årsmodeller forgaffelen ombygges, dette må gjøres av spesialist hos Wilbers. Du må altså sende gaffelbenene inn til oss. Denne ombygging koster (be om tilbud fra oss) inkl fjærer, hylser, olje, modifiseringer.

Klart at du kan bygge om til Mini-Wesa uten senking, da får du en demper som er tilpassed din vekt og kjørestil.

Listen av monteringset til sykler øker stadig, ta gjerne kontakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.