Wilbers Carline

Kategori:

Beskrivelse

Se presentasjonen nedenfor. Ta kontakt for priser.

Exclusive dempere for sportsbiler.

Etter 20 år som produsent av skreddersydde støtdempere for motorsykler har tyske Wilbers tatt fatt på å utvikle støtdempere for sportsbiler – da først og fremst for eldre sportsbiler. Bortsett fra at disse støtdempere er konstruert etter dagens avanserte demper teknologi – er det i en rekke tilfeller vanskelig å finne andre dempere til en rekke av de nevnte modeller.

Dersom du f. eks. forsyner en Ferrari 308 GTS med de passende Wilbers dempere, vil du oppleve en kjøreopplevelse du garantert ikke har opplevd før !

Alle dempere har trinnløs justerbar fjær. Du kan velge mellom dempere som har justerbar returdemping eller slike som har både justerbar retur og inndemping (low and highspeed). du kan også velge kortere eller lengere dempere, om du ønsker det.

Prisen på et par dempere foran eller bak varierer. Ta kontakt for pristilbud til din bil. Demperne lages ikke bare for bilmodellen men også tilpassed dine ønsker for touring – sport – racing. Og – leveringstiden garanteres innenfor 20 arbeidsdager.

De leveres (pr idag) til følgende biler:

  • Lamborghini Gallardo
  • Ferrari
  • Lotus Evora
  • Mercedes Benz SLS
  • Opel Speedster

Nye modeller kommer med jevne mellomrom. Er ikke bilen din i listen, ta kontakt.

Noen av bilene som er i listen. Se også Wilbers sin hjemmeside www.wilbers.de og klikk deg inn på bilsiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.