Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Gaffel overhaling med Wilbers komponenter

Har du tenkt over det at en defekt eller slitt eller feilprogrammert forgaffel kan ha like mye bidrag til ustøe egenskaper som en defekt støtdemper ?  Hvordan tror du at en gaffel har det etter å ha tilbakelagt 60.000 eller flere km. ?

Vi kan ta imot dine gaffelben og gi de en fullstendig overhaling og tilpasning til din sykkel og dine ønsker. Da foretar vi en komplett demontering for å rense opp og fjerne gammel spon som har dannet seg (en gaffel slites slik som stempler og annet slites). Bearbeider foringer, (skifter om nødvendig) polerer opp gaffelbenene, monterer nye simeringer, fyller på ny passende olje og i riktig mengde. Det monteres også nye fjærer av progressiv type (lineare fjærer dersom du heller vil ha det). Pris eksempel på gaffeloverhaling til XL1000V (Varadero) 4900,- ( i tilfeller ved noen få sjeldne sykler hvor vi ikke kan bruke Wilbers sine simmeriner øker prisen fordi vi må bruke originale)

Skulle det vise seg at gaffelbenene er så slitt at de ikke kan oppoleres så kan vi montere nye, men da kontakter vi deg først. Du kan da velge mellom forkrommet,  titanium nitrid behandlet elle carbonbelagt  (diverse priser)

Du vil som regel ikke kjenne din sykkel etter en slik "kur". 

Ønsker du et slik oppdrag så sender du oss dine 2 gaffelben. Etter senest 3 uker (fordi vi må skaffe delene) returnerer vi gaffelen til deg. Du kan også komme og levere benene, men da bør du avtale tid på forhånd på Sindre sin telefon 45610093 eller 38594731, E-post - post@magersimport.no

 bildene viser noen av arbeidstrinnene.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2022 Magers Import A/S

Logg inn