Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

MC-Tilhengere

 

Obs Obs

EZS har desverre gått konkurs slik at det pr nå ikke er mulig å få tak i hengerfeste eller tilhengere  

Det jobbes med å få nye eiere, samt det letes etter nye leverandører.


Sist endret 25.6.2020

 

 Nyhet.

Nederlandske EZS har etter en lang pause tatt en ny start med å lage sine kjente populære tilhengere. Typene DPL og GPGL. Men - leveringstiden er lang, f. t. op til 6 mnd.

Det er satt 4 tilhengere i bestilling som kan leveres mot slutten av året. Dette pga Coronakrisen vi er inne i og at tilhengerne må hentes i Nedereland, som kan by på utfordringer.

Det er da bestilt en sort og en hvit DPL, og en sort og en hvit DPGL.

Første mann til mølla, men det er og mulighet for å få flere på samme bestillingen.

Ekstrautstyr og lignende kan leveres og monteres fra fabrikk om du er tidlig nok ute.


 

EZS modeller

Hollandske EZS har lang erfaring i konstruksjon av MC tilhengere, de er faktisk den eldste produsenten. Utviklingen har gått over en rekke år, de utmerker seg som et solid og praktisk produkt uten barnesykdommer.

EZS tilhengere er kompakte, med god plassutnyttelse og bæreevne. De bærer preg av god fagarbeid og kvalitet. Tilhengerne leveres med nødvendig spesifikasjon for registrering. Registrering ordnes av oss og er inkludert i prisen..

Nedenfor (til venstre) ser du typenDPL som er basismodellen. Den har 4.00x8 hjul, 2 lastebøyler på toppen og vridbar drag (et viktig sikkerhetspunkt) Den har et stort lokk som muliggjør innlasting av store gjenstander, en liten støtte er en praktisk detail. Fjæring er av torsjonsstav typen, beregnet for den lave vekten. Pris kr.36.900 . Bildet til høyre viser en DPGL bakfra.

Det kan også leveres DPL med påmontert bagasjegrind (som på DPGL) for kr.37.900

 

 

Nedenfor ser du typen DPGL. Den har bagasjebrett, reservehjul med trekk, innvendig lys og en steinslag pute. Hjulene er bredere - 6.50x8. Pris kr.39.900 Bildet til høyre viser den store åpningen på EZS tilhengere. 

EZS tilhengere leveres original i hvit eller sort, overflaten (kassen) er glatt og blank. Det er dog ingen problem å lakkere EZS tilhengeren i sykkelens farge, dette kan du avtale med en lakkerer i ditt nærområde.

Hengerfester fra EZS: Det kan leveres fester til en rekke motorsykler (se separat liste), finner du ikke sykkelen i listen så ta kontakt, muligens kan vi allikevel få laget en til deg. Alle EZS hengerfester leveres med dokumenter for godkjenning og typeskilt, en absolutt fordel i og med at trafikkstasjonen  forlanger godkjent dokumentasjon. EZS hengerfester koster fra kr.  5.600 til kr. 7.800


 

MÅL DPL DPGL
Volum 325 L. 325 L.
Lengde med drag 183 183
Lengde uten drag
Bredde 85 85
Hjul 4.80/4.00x8 16.5/6.50x8
Tørrvekt 56 60
Lasteevne 80 80

Mål på åpning 70,5 x 53 cm 70,5 x 53 cm

Mål innvendig 105 x 78 cm 105 x 78 cm

DPL-sort

 

FRAKT: Det er kostbar å sende slik tilhenger så jeg anbefaler at den hentes. Evt så kan det finnes andre løsninger.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2022 Magers Import A/S

Logg inn